Tibro och Gnesta.

Vad gör man inte för att pussla ihop det för att kunna åka och spela? Jo, man byter arbetsplats för en dag! Så i fredags jobbade jag i butiken i Skövde för att hinna till Tibro som ligger strax utanför och spela på kvällen!
STORT STORT TACK TILL ANNICKA SOM KOM HIT TILL JÖNKÖPING OCH JOBBADE I STÄLLET!!!! KRAM KRAM TILL DIG!

Grabbarna hade åkt i förväg och hade packat upp när jag kom till Tibro FP. Vi skulle spela på en sk länsdans. Det är en dans för personer som har en form av handikapp av något slag.
Jag har sagt det förut men dessa danser kan bara sammanfattas med ett ord: KÄRLEK!!
Det blev en helt underbar kväll med mycket önskemusik och gratulationer.Blev förvånad över att alla gamla dansbandstexter fanns kvar där bakhuvudet. :) Efter spelningens slut hade vi ett stort stort kramkalas! Underbart.
Jag blir så glad när man kan glädja dessa personer med vår musik. Jag blir helt varm i kroppen.





För övrigt så är Tibro FP en mycket fin och välbevarad park. Synd att det inte fungerar bättre att köra dans där.
Tack till vår bokare Susanne som var med under kvällen och fotade lite och även såg till att vi fick vår hunger mättad i pausen. :)
Ganska go speltid denna kväll. 19-22. Så det blev en tidig kväll mot var det brukar va. När allt var packat och klart var det bara att krypa ner i den goa sängen i bussen och sova.
Nästa dag skulle vi vidare till Gnesta. Så vi behövde inte gå upp jättetidigt. Skönt att för en gångs skull sova ut ordentligt. Har inte varit så många sovmornar direkt den senaste tiden.

Vi hade ca 25 mil till Gnesta och på väg dit roade vi oss med lite av varje i bussen. Matte startade en "på spåret tävling". Se mer om det på vår facebook-sida. Ja, vi andra försökte väl mer ta det lite lugnt o slappa och stackars Hasse rattade bussen.

På plats i Gnesta plockade vi upp och vi alla blev förvånade att vi var klara så snabbt! Ja ja, så blir det i bland. Desto mer tid till att dricka kaffe! :)
Vi blev sedan bjudna på god mat som alltid innan det var dags att dra i gång dansen. Många bekanta ansikten i publiken och de höll i gång fram till 01.00. Två extranummer och sedan var dags att säga hej då för den här gången. Vi konstaterade att vi hade nån form av superspeed den dagen. Till o med nedpack och inlastning i bussen gick i rekord-fart!
Vi tacka för oss och säger. På återseende!





Kram kram!