Dansbandssångerska på dans!

Hej Hopp!

Som dansbandssångerska är man sällan ledig på helgerna och skulle man va det så måste jag erkänna att det är väldigt skönt att bara vara hemma. Men i lördags passade jag på att ta en sväng upp till Husvkarna FP för att dansa! Man får ju passa på när det är dans på hemmaplan.
Sannex och Nova stod för musiken.
Jag är alldeles för sällan ute och dansar. Är ju på sätt och vis delaktig i dansen ganska ofta men då från scenen i stället. Då blir jag alltid så avundsjuk på alla superduktiga dansare som dansar förbi.
Måste säga att jag blev lite nervös när jag blev uppbjuden av dessa fantastiskt duktiga dansare denna kväll och jag hoppas att jag inte gjorde bort mig allt för mycket. :)
Det var längesen jag dansade så mycket och jag hade en riktigt trevlig kväll.

Tänk vilket trevligt sätt att motionera på!

Nu är jag på gång och inför sommarsäsongen kommer det bli mer dans!  :)

Men frågan kvarstår. Vågar nån bjuda upp sångerskan när vi är ute och spelar? DET händer alldeles för sällan. Grundar det sig i den gamla myten om att dansbandsmusiker inte kan dansa?

Pssst, jag är ju kvinna och kan göra två saker samtidigt. Sjunga och dansa!Oftast står jag ju på scenen men....


.... ibland hamnar jag även på dansgolvet.....

Puss o kram!
Therese

Snö? Vart är våren?

Gillar inte snö just nu.....


Jönköpings sportdansklubb - Sen uppdatering

Hej hopp!

Här kommer en sen uppdatering om den roliga och fantastiska spelningen vi hade på hemmaplan hos Jönköpings-Sportdansare!

Inte så ofta som vi spelar på hemmaplan, i alla fall hemmaplan för några av oss, men det hände i slutet av januari. Vi och grabbarna i Gamblers bjöd på non-stop gig på kulturhuset.
Non-stop gig är alltid trevligt. Det är ju tyvärr inte så ofta man träffar sina kollegor i andra band.

Vilken super-duper-trevlig kväll det blev!!! Riktigt roligt eftersom vi fick ett så underbart mottagande från alla dansare som gillade det vi gjorde. Det värmer så gott. Flera välbekanta ansikten och nya ansikten som jag säkert kommer stöta på nästa gång jag går ut på på dans här i Jönköpingsregionen. Hoppas nån vågar att dansa med mig då? Fniss.... :)  Jönköping äger!!!! Så de så!!!

VI SES IGEN!!!

Lite bilder från kvällen!
Foto Willy Gundstedt


Foto Willy Gundstedt


Foto Willy Gundstedt