I LOVE MALUNG!

Japp, då har man äntligen spelat på dansbandsveckan i Malung! Som jag har längtat efter detta!
Vi åkte upp redan på torsdagen. På kvällen grillade vi lite och snackade med andra band på bussparkeringen där alla dansband hänger. Bla kom några av killarna i Pure Divine förbi och snackade lite. Alltid trevligt. Sen passade vi på att kolla in de andra banden som spelade i parken. Trevligt men kallt så det blev en tidig kväll för mig.
Fredagen var vår tur att spela. Vi stod på bana 4, helt ny bana, tillsammans med Pure Divine.
Sicken underbar kväll det blev! Helt galet mycket folk!  Under denna vecka har det varit över 50 000 besökare! Shit, vad folk! Och vår kväll var helt fantastisk!!! Vilken underbar publik! Tusen, tusen tack för alla fina kommentarer! Jag blir så otroligt glad! Är så underbart att få positiv feedback för vårt jobb som vi gör. Det är ett oehört bra bevis på att det vi gör är bra ocg rätt och att ni i publiken gillar det! Tack! Kan inte ens med ord beskriva hur glad jag blir!
Kvällen som sagt var magisk! Alla röstproblem var som bortblåsta!
Det var med ett stort leende på läpparna som jag kröp ner i min säng denna natt/morgon.
 
Grillfest mellan bussarna!
 
 
 
 
 
Delar av Pure Divine och Excess!
 
 
 
Galet mycket folk!
 
 
Lördagen hade vi bestämt oss för att ta det lite lugnt och kolla in uppträdandena i Grönlandsparken. Så vi började med sovmorgon och sen frukost i solen. Hur mysigt som helst! Att vara på turné är ungefär som att vara ute och campa med ett gäng kompisar!
Mendans vi satt där i solen och njöt av förmiddagen ringer telefonen! Det är vår bokare Susanne. Pure Divine, som vi spelat med kvällen innan, hade blivit sjuka och tvingats ställa in kvällens spelning. Kunde vi ta jobbet? Ja, vi åker! Så vi packade snabbt in oss i bussen, skaffade extrachaufför i form av min pappa som också var i Malung och så gav vi oss av mot Lillhärdal som låg några mil utanför Sveg. Där var det Härdalsyra med dansband och uppträdande av Nisse Hellberg. Denna kväll måste vara årets kallaste, klänning byttes till jeans, tjock tröja och jacka i pausen. Fy så kallt det var! 
Det blev en trevlig kväll i Lillhärdal.
Frukost i solen!
Lillhärdal.
 
Söndag kväll klev jag innanför dörren och var hemma efter några dagar på turné. Nu laddar jag om för hemmagig i morgon. Ännu en riktig höjdpunkt som jag har sett fram emot länge väntar. Nämligen Fröjden i Stadsparken, Jönköping. Nu hoppas jag bara att jag har lyckats att kurera min röst så pass att den håller hela kvällen i morgon. Håll tummarna!
Kraaaam!
 
 

Inte bara allsång på Skansen utan även dans!

Vid lunchtid i går rullade bussen mot Stockholm och spelning på Skansen, Galejan. Lite lunchstop på Stavsjö värdshus (rekommenderas)  innan vi hämtade upp de andra i Nyköping för vidare färd mot huvudstaden. Tanken slår mig varje gång vi hamnar i kö i Stockholm hur glad jag e att jag inte bor där. Vi tillbringade nämligen en bra stund i kö på Essingeleden. Suck.
Lite roddande och soundcheck sedan var det dags för mat och ombyte innan kvällens dans drog i gång.
Vilken kväll det blev!!! Underbar publik, massor av applåder och visslingar och så fina kommentarer. Tack snälla underbara publik!
Efter lite snack med publiken när dansen var slut så packade vi ner och åkte hemåt. Alla med ett leende på läpparna och nöjda med kvällen.
 
Nu tar vi en ledig lördagskväll och laddar för nästa vecka. Då är det dansbandsveckan i Malung som väntar!
Vi spelar på bana 4 på fredag! Vi ses väl?
 
Kramiz
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nya affischer och orkesterkort!

Inför sommaren har vi nya affischer o kort!


Städning av turnébuss.

I dag är det söndag och inte nog med att det bara är söndag. Många har säkert semester dessutom. Men det har INTE jag. I dag har jag storstädat vår kära turnébuss. Så nu är det bara lite smågrejer som ska köpas för att vi ska kunna ha lite bussmys i sommar.
Hittade även trum-modul som är till salu.
Nån som är intresserad av en D-drum 4? Kontakta mig på kontakt@excess.se i så fall.


Till salu!


Nu e pärlan ren o fin!


Semester?

Nu börjar jag räkna ner till semstern! Inte så långt kvar nu.
Min semster från mitt "vanliga" jobb kommer att innebära mycket spelningar men det är bara så kul! Vi har många roliga spelningar att se fram emot. Bara några av höjdpunkterna är Skansen i Stockholm, dansbandsveckan i Malung och Fröjden på hemmaplan! Däremellan ska jag försöka hitta på nåt kul och avkopplande. Valen står mellan Skagen, Västkusten, Åland, Polen eller Rügen. Hmm, känner att vädret kommer att få avgöra vad det blir.


Rügen e fantastiskt fint!


Så även Skagen!


Skaldjur på västkusten e lockar mycket!


Stenungsbaden och Rosella

Hej hopp!

Då har det varit lite dålig uppdatering i bloggen igen. Men här kommer ett nytt inlägg i alla fall.

Vi har haft det lite lugnt på spelplans-fronten under maj månad så då har vi passat på att spetsa till repertoaren lite. Vi tillbringade en hel helg i replokalen och avverkade en hel del låtar. Känns extra kul att få lite nya låtar att spela så här lagom till sommaren och alla roliga spelningar som är på gång.
En viktig sak när vi träffas och repar är ju det här med att grilla. Ett måste!  hihi
Senare på kvällen såg det ut såhär vid min plats. hihi

Stenungsbaden var det dags för i början av juni. Alltid full fart där och denna gång var det extremt mycket folk som var på partyhumör. Försökte förklara både en och två gånger för publiken att det är inte ok att ställa sin drinkar på scenen men det verkade inte gå in. Så när det sedan var dags att rodda ihop så fick vi börja med våttorka alla kablar från all sprit som folk vält ut på scen. Mindre mysigt.

En tur på den trevliga båten Rosella har vi också hunnit med. Alltid lika kul att komma ombord. Den här kryssen var det fullt av danssugna par! Riktigt härlig stämning med fullt dansgolv. Gillas starkt av oss!
På väg hem från Rosella-kryssen passade vi på att stanna till hos "Ljud-gunnar" för lite fix med PA. Så nu är vi laddade och klara inför sommaren!


Bästa "Ljud-Gunnar"!