Bingolotto, snart är det dags!

 
Nedräkningen har börjat!
På söndag 5 maj smäller det!  Då är det vår tur att tävla i Bingolottos dansbandstävling.
Just nu är vi inne i en intensiv vecka. Mycket förberedelser!
Kläder ska provas ut och låt ska väljas. Allt sådant är nu klart och det känns skönt!
 
Det har skrivits om oss i media en hel del och mer kommer det bli.
 
JNYTT
http://www.jnytt.se/nojesnyhet/54614/excess-fran-huskvarna-tavlar-i-tv-om-skivkontrakt
 
JMINI
http://www.jmini.se/Nyheter/9035/huskvarnabandet-excess-har-blivit-uttagna-att-tavla-i-bingolotto!
 
jonkoping.nu
http://www.nutidningen.nu/pdfx/?host=jonkoping.nu
 
På torsdag medverkar jag i Sveriges Radio P4 Jönköping. Efter kl 10.00 ska ni lyssna! :)
 
Sen är det bara att slå på TVn på söndag. Kanal 7 klockan 19.00! OCH GLÖM INTE ATT RÖSTA!!!!!
 
PUSS
 
 
 

Aprils gig!

 
Under april måndag har vi haft några kanonspelningar!
 
Vi började på Stenungsbaden, där vi varit flera gånger tidigare. När klockan slog över 00.00 och blev söndag råkade ju jag fylla år. :) Jag blev grattad på scen av mina snälla grabbar i bandet och de sjöng och så fick jag lite skumpa. Mums och tack så mycket!
 
 
 
I mitten av april har vi haft det lite ledigt men avslutade månaden med en turné söderut. Vi brukar inte spela så ofta neråt landet tyvärr.
Fredagen bjöd på Olofström och en kanonkväll! Fullt på dansgolvet och vi blev så bortskämda med allt möjligt gott. Bl a den godaste exotiska planka jag någonsin ätit! Oj, vad god den va o så fin! Tack för en suverän kväll!
 
Bild: God mat vi fick i Olofström!
 
 
Dagen därpå vaknade vi upp i bussen i Olofström där vi stod kvar och sov. Knatade ner till byns fina kondis och tog varisin macka till frukost. Sen drog vi vidare genom ett soligt Skåne. I de här trakterna semestrade vi förra sommaren.Åh, vad jag längtar tillbaka!
Även denna kväll var det en dansklubb vi skulle spela för. Gåsasteget i Lund hade sin vårfest och temat var 50-tal. Denna fest skulle de ha på Dammstorpsgård lite utanför Lund. Mycket häftigt och mysigt ställe!
 
Även denna kväll blev en höjdarkväll och vi tackar alla som gjorde denna kväll till en minnesvärd och underbar kväll! Hoppas verkligen vi får tillfälle att ses igen!
 
 
 
 

Roliga spelningar under mars

Vi har avverkat några roliga spelningar den senaste tiden.
I början av mars var vi i Linköping och spelade. Det kunde ha kommit mer folk men de som var där var så otroligt nöjda och glada. Kommentarerna i gästboken på hemsidan och kommentarerna på facebook bara haglade in! Beröm kan man inte få för mycket av! Man blir så glad och tacksam!
 
Vi har även precis klivit av Birka-båten efter tre fina kryss. Den första delade vi med Znits. Trevligt att träffa andra kollegor också, det händer inte så ofta. :)
Att spela på båt är alltid väldigt trevligt även om det är slitsamt för både kropp och röst. Det gäller att ta hand om sig och sova mycket och inte dricka alkohol.  Eftersom man både spelar på dagen och på kvällen så gäller det att ta tillvara på den sömn man kan få.
Jag passade även på att testa personalens bubbelpool och bastu efter en sväng på gymmet. Det var sååå skönt! Total avslappning. Höll på o somna i poolen. :)
 
 
 
 
Annandagpåsk spelade vi utanför Gislaved i en ort som heter Hestra. Det var sportdansklubben som hade avslutningsdans. Det blev en mycket trevlig kväll tillsammans med dansarna!
 
 
 

Vi ska va med i Bingolottos dansbandstävling!

Den 5 maj tävlar vi i Excess i Bingolottos dansbandstävling i 7:an!
Vi är ett av åtta band som har blivit uttagna att vara med. Helt otroligt roligt! Tv-premiär för min del.
Det är tittarna som ska ringa in och rösta o jag hoppas verkligen att de gillar det vi gör så vi tar oss vidare i tävlingen!
Jag kommer försöka blogga så mycket som möjligt om förberedelserna inför programmet!

Kram