Kö?

Hej!

Varför väljer man alltid fel kö i affären????
Är det fler som känner igen sig?
Det slår aldrig fel. Man tittar på de olika köerna och sen bestämmer man sig för en men det visar sig alltid att kön bredvid går fortare? Jag lyckas alltid hamna bakom nån som har problem med kortet, nån som ska betala med 1-kronor, streckkod saknas eller är fel mm mm mm.
Varför? Jag hatar att stå i kö!!!!


Gnesta och Skördefest

Hej!

I lördags spelade vi på den årliga skördefesten i Gnesta. Andra året för mig och för killarna vet jag inte hur många gånger de spelat där. Det har i alla fall blivit en tradition kan man säga.

Det blev en mycket trevlig kväll med mycket dansanta människor. Till o med jag tog mig en svängom.
Innan dansen blev vi bjudna på porterstek, kokt potatis och brunsås. Behöver jag säga att det smakade gott?

Lite bilder från kvällen.


Vatten en gott!Sköt om er alla!

kram
Therese


Återträff

Hej hej!

I går kväll hade vi en liten återträff med några av tjejerna som gick TRAC-utbildningen. (resesäljarutbildning)
Tyvärr blev vi bara 5 st men så trevligt vi hade.
Det blev tacos och vin. Och sen hade Ulrika gjort chokladpudding till kaffet. Mums!

Vi pratade minnen från skoltiden och Maria hade även tagit med bilder som vi tittade på och skrattade åt. Så roligt det var! Här fanns bilder från vår Sälen-resa, kryssning till Helsingfors och vår skolresa till Tyskland mm mm. Saknar verkligen den tiden.
Vi gick ut skolan 2004 och mycket har hänt sen dess. Av oss fem tjejer som var där i går har en fått barn, en är gravid och har köpt hus, en har byggt nytt hus och en är förlovad. 
Och jag märkte att våra samtalsämnen hade förändrats en del med åren. Nu pratade vi om hus och förlossningar. DET var inget vi pratade om när vi gick i skolan.Fia.


Maria


Ulle i full gång med och laga mat.


Ulle igen och här har även Frida fastnat. Hihi

Tack tjejer för en mysig kväll!

Nu ska jag snart ge mig i väg uppåt Nyköping för spelning i Gnesta på den årliga skördefesten. Spelade där även förra året och det var en riktigt kul kväll men massor av dansant folk och god mat. Kanske man kan få ta sig en svängom på dansgolvet?

Ha en fin helg!
Kramiz
ThereseGävle Mingel och Bar

Hej hej!

I lördags var vi och spelade på "Mingel och Bar" i Gävle.

Strax efter 17.00 rullade bussen in i Gävle och vi skulle börja packa ur o packa in grejerna på stället. Det visade sig då att de hade mer eller mindre grävt upp hela gågatan i Gävle och det såg ut ungefär som en enda stor sandlåda. Hmm, tänkte vi. Dra all vår utrustning i mjuk sand är verkligen ingen hödare. Om nästan inte omöjligt. Så Mårten kläckte den lysande idén att "låna" några träskivor som varje butik hade utanför sin ingång. Med hjälp av dessa gjorde vi en liten väg som vi kunde rulla allt på. Vipps, så smidigt det gick då! Trots det så fick vi nog med en del sand in på dansgolvet men det kanske bara gjorde att det blev extra bra glid på dansgolvet. *hihi*
Carina var med och hon visade sig vara en riktig mästar-roddare! Bra jobbat tjejen! Du får allt följa med igen.
När allt var på sin plats blev vi bjudna på mat. Så underbart god!!!! Mums! Så mätta vi blev. Oj oj...


Vår fina packväg som Mårten fixa.


Supergod mat blev vi bjudna på.


Jag tillsammans med goa o alltid lika glada Ove. Ove är han som bokar alla band till
Mingel och Bar.


Kvällen blev en hellyckad kväll med mycket dansant folk. Alltid trevligt.

Kram kram
ThereseFredag.

Hej hopp!

I går gick jag en sväng till gymmet efter jobbet så i dag får jag skylla mig själv att jag har träningsvärk. Har tyvärr inte varit så aktiv på gymmet den senaste tiden. Nu måste jag skärpa till mig!

På gymmet träffade jag även Margareta som varit min hälsococh under Xtravaganza-tiden. En jättehärlig person. Jag är glad att hon övertalade mig att träffa henne för ett personligt infomöte om Xtravaganza i början av året. Det är nu ca -20 kg sedan. Är jäkligt stolt över mig själv som klarat av att gå ner så mycket i vikt. 

Kram
Therese


Snö???

Hej!

Läste precis att det skulle komma snö i kväll/natt.
Brrrrrrrrrrr..... Jag hatar verkligen att frysa!!!!! Skulle lätt kunna emigrera till varmare breddgrader den här årstiden. Men den där fina hösten jag såg fram emot blev helt plötsligt vinter. Huuu...
Tycker däremot om vinter och snö. Men då ska det va ordentligt med snö och inget halvdant väder.
Jag hoppas däremot på massor med snö i januari. Då ska jag åka till Sälen och åka skidor. :)

På lördag åker vi till Gävle och spelar på Mingel och Bar. Vi var där för ca 1 år sedan och blev väldigt positivt överraskade över hur mycket folk som kom. Det var fullt! Och väldigt mycket dansant folk. Det är alltid trevligt. Sen att stället har den bästa maten gör ju inte saken sämre. Så alla ni Gävlebor, gå dit på lördag, ät av deras underbara mat och dansa sedan ner maten till underbar dansmusik! Hihi...

Kram på er!
Therese

Nu e hösten här.

Hej!
Hu, i kväll regnar och blåser det. Har tänt upp en massa ljus här i lägenheten. Så mysigt och fint.
Den här veckan har varit helt hysterisk på jobbet. Massor att göra och mycket resor att räkna på och ta fram förslag till kunder.
Skönt att det är fredag i morgon och att det snart är helg. Ska bli så skönt o ha en ledig helg. Inget står på programmet på hela helgen. Ska bara ta det lugnt o ladda batterierna.

I lördags hade vi en liten tjejkväll med lite god mat och gott vin.
Några bilder från kvällen.


Lotta var så glad för hon hade fyndat nya ölglas på loppis. Jag o Camilla
började gapskratta. Det stod "Ocab" på dem och det är en firma som sysslar
med sanering. Ha ha.,.. säkert nån anställd som fått och inte ville ha dem
 o lämnat vidare till loppis.Mumma!


Denna bilden tog vi hemma hos Lotta....,


.... och denna togs på "velvet".... Ha ha.. Nästan likadana....


Vilken idolmiss.

Hej alla vänner!

Vill börja med att tacka Mikael för de fina orden. Vad kul att du gillar min blogg! Alltid trevligt att få lite feedback från nån läsare. Svårt att veta vilka ni är annars.

Oj, såg ni idol igår? Sååå tråkigt för Camilla som trodde det var hon som gått vidare. Men det var ju Karolina. Men jag förstår henne. Tänk den press de har på sig och vi ska inte tala om all spänning som ligger i luften. Så att hon bara lyssnade efter de första bokstäverna i namnet och reagerar utefter det så kan jag tänka mig att det kan bli på det sättet. Måste vara en hemsk känsla när hon inser att det inte är hon.

I kväll blir det väl till att bänka sig framför tvn igen och titta på det sista kvalet.
Jag hade ju hoppats på att Patrik skulle gått vidare från i onsdags men han hade valt helt fel låt som inte framhävde hans röst på bästa sätt. Tråkigt. Nu har jag nog inte någon favorit. Gillade Rezas röst i går men hon gick ju heller inte vidare, om hon nu inte blir juryns "wildcard".

I morgon väntar tjejmiddag hos min goa vän Lotta. Alltid kul att umgås bara tjejer. Kan tänka mig att det kommer blir många glada skratt och tokigheter.

Ha en fin helg alla i höstvädret!

Kram
Therese