Bad Gastein!

En av fördelarna med att joba på resebyrå är att man får åka på en del trevliga studieresor.

Snart bär det av till Bad Gastein för att äta julbord på välkända Salzburger Hof!


Filmklipp med Excess!

Ett litet klipp från lördagens spelning.
"Wine men and song" & "She´s so good"


Brunna dansklubb!

På vissa ställen man spelar känner man sig verkligen så otroligt välkommen. Ett av dessa ställen upplevde vi i helgen. Det var Brunna dansklubb som hade sin höstfest.
Denna helg var även Mattes pappa med och rattade bussen! Kalasbra då det annars bara är Hasse som har körkort för den stora "kombin". :) Så hjälpchaufförer går alltid åt!
Resan till Bro tog mycket längre tid än vad vi räknat med eftersom vi fick stå ca 1 timme i bilkö i Stockholm. Suck... Tur att jag inte bor i Stockholm. Skulle aldrig stå ut med denna trafik. Varför kallas det rusningstrafik när det står still? hmm... Tål att tänkas på.Framme i Bro fick vi ett mycket varmt mottagande av Weine och Berit. Vi roddade upp lite snabbt o sen bjöds det på kaffe, macka o kakor! Smakade riktigt gott!
Lite senare vankades det mat. Kött, klyftpotatis och beasås! MUMS! Det var riktigt gott! ´

Sen var det dags att starta dansen. Full fart på dansgolvet från första stund. Det anslöt även lite mer folk som inte hade varit med under middagen. Skoj skoj!
Det blev en mycket rolig kväll! Stort tack till alla dansare för att ni ger oss sån energi och glädje!
När vi avverkat ett extranummer så var det bara det mindre roliga kvar, rodda ner! Suck, ja ja, men det måste ju göras. Tror att vi satte nytt rekord igen. På knappt 45 min hade vi roddat ner och packat in allt i bussen. Innan vi styrde kosan hemåt fick vi lite nattamat! Gott, då slapp vi ta en fet hamburgare på MC Donalds. :)
Vi tackade Weine och Berit så mycket och rullade hemåt i natten.


Weine och Berit!

Söndagen tillbringade vi i replokalen och repade lite inför ett kommande projekt vi ska göra. ´

Kram kram