Lebro och fotografering....

Hej hopp!
Förra helgen började vi med att köpa lite nya kläder till killarna inför fotografering. Blev ett stopp i Norrköping där vi hittade vad vi letade efter.
Sen åkte vi vidare till Lebro där vi skulle spela på kvällen. Lebro ligger utanför Gnesta. Här brukar vi spela och det är alltid lika trevligt att komma hit. Vi blir alltid lika bortskämda med god mat och dryck.
Det blev en riktigt trevlig kväll med mycket dansant folk på dansgolvet. Men så kallt det blev på kvällen. Brrr.... Inte nån varm sommarkväll här inte.

Söndagen tillbringade vi i Stockholm och fotade lite nya orkesterbilder.

Nu hoppas jag att ni har bokat biljetter till Rolandz den 9 september i Jönköping där vi är förband. Kommer bli en riktigt rolig kväll! Biljetter köper man på www.tickster.se

Kram kram


Bli road eller roa andra?

Jag står ju ofta på scen och roar andra med min sång och det är ju det roligaste man kan göra!
Men att bli road är också helt underbart! Bara att luta sig tillbaka och bara få se/lyssna/uppleva. Det e grejer det!


Resias tjejkryssning! Häng med!

Häng med oss på Resia i Jönköping på en tjejkryssning ombord på Birka Paradise den 15 oktober!

Resan kostar 995:-/person och då ingår buss från Jönköping, välkomstdrink, 3-rätters middag, frukost och boende i en fin utsides hytt! Häng med och träffa lite nya vänner och unna dig ett dygn i lyx! Jag och min kollega Maria följer med och ser till att stämningen är på topp under resan! Ring mig 036-34 49 41 och boka eller kom in till oss på Smedjegatan 6 i Jönköping.

Hoppas vi ses!

OBS! Åldersgräns 23 år.

Läs mer om resan på www.resia.se/jonkopingExcess och Rolandz på samma scen den 9 september i Jönköping!

Den 9 september spelar vi i Excess tillsammans med Rolandz i Idrottshuset i Jönköping. Det kommer bli en kanonkväll! Missa inte att köpa biljetter på www.tickster.se                                  Längtar....

Sitter inne och tittar ut på regnet.

Drömmer mig bort. Snart bär det i väg.

Thassos!