Usel bloggare.

Ja, det är jag!
I bland räcker tiden helt enkelt inte till. Full fart hela tiden.

Nu är väskan packad och redo för ännu en turné. Stenungsbaden (känns som vi är husband där.) på lördag och Björneborgs Folkets Park utanför Kristinehamn på söndag kväll. Det vankas säsongspremiär. Jag hoppas verkligen det blir bra med folk den här kvällen som kommer och stöttar Nina Fyhr i hennes satsning på parken och dansen. Härligt med engagerade personer som hon! Så kom dit och se till att dansen i Björneborgs-parken lever vidare!


Kramiz
Therese

Stenungsbaden

Hej!

Ja förra helgen var vi på Stenungsbaden och spelade.
Som vanligt blev det en kul kväll med väldigt mycket folk. En blandning av både festfolk och dansfolk.
Denna kväll var även ett gäng killar på plats och hade svensexa. Den stackars blivande mannen blev upplurad på scen för att försöka sälja en porrtidning till mig men det fick han inget för. Ha ha. Stackarn, han blev totalt omkull-pratad och fick gå ner från scenen utan att det blev nån affär.
När vi spelat klart packade vi bussen och gick o la oss och sov några tuimmar. Sen började vi dagen med lite hotellfrukost och fortsatte vägen hemåt.
När vi kom in i Göteborg började bussen att protestera. Suck... Det visade sig att avgasbromsen gått sönder.
Så in på en rastplats och så började Hasse meka och fixa till problemet så vi kunde ta oss hem. Sicken tur vi har som har världens bästa bussmekaniker i orkestern. Vi andra kunde bara stå bredvid och heja på.

Här kommer några bilder från helgen.

Killarna brukar kalla mig för "The evil bitch"......


... Förstår inte varför???!!!! :)


Suck.. de tar ALLLTID så lång tid på sig framför spegeln...


Den blivande mannen....


Reparation pågår.


Till helgen blir det en fixar och rephelg för oss i Excess. Nya låtar ska repas in, kablar ska kopplas och lödas och så ska vi till allas förtjusning. GRILLA!!!

Tjing tjong!

Therese