Många roliga spelningar har det blivit..

Det här året har börjat med en hel del roliga spelningar.
Vi började på i Nyköping på "Träffen". Jätteskoj att vi fick chans och komma dit och spela! Bandets andra hemmaplan! Hihi. Och vilken skoj kväll det blev! Ca 220 pers kom och svängde sina lurviga till oss. Många välkända och okända ansikten.
Träffen är verkligen en jättefin park. Välbevarad. Jag hoppas verkligen att dansen får fortsätta där då de dras med lite sviktande publiksiffror. På www.danzinykoping.se kan man läsa mer om vilka danser de ordnar framöver. Tack alla som kom och dansade till oss när vi var där och ett stort tack till Kicki med personal!Sen var det dags för Loftahammar! Anders & Co ordnar alltid dans där i början av året och vi spelar alltid upp till dans! Här är det alltid full fart på dansgolvet från början till slut! Underbart! Applåder och visslingar fick vi också. Så himla härligt!Som en del av vårt pris i Härnösands Grand Prix så vann vi en spelning på Parkaden i Härnösand! Den 28 januari styrde vi bussen norrut! Mathias pappa följde med och rattade bussen så vi kunde bara relaxa och sova. Skönt. Vi anlände till Härnösand mitt på dagen och då mötte Carola och hennes lille son Gabriel upp och visade oss till rätta. Vi skulle spela non-stop med Shake denna kväll. Carola är en underbar arrangör som fixar och grejar för alla banden som kommer dit. Fika med diverse tillbehör fanns alltid i logen. Underbart!
Det blev en jättekul kväll med en underbar publik som var på topp hela kvällen! Tack, det gör ett dansband glad!


Så här såg det ut i logen! Mums!


SKAHE!

Sen var det dags för bandets andra hemmaplan, om min! JÖNKÖPING! Sportdansklubben hade sin Fröjdendans inomhus och det vi och Highlights som stod för musiken denna kväll. Underbar stämning hela kvällen. Så roligt att spela på hemmaplan! Det var många välbekanta ansikten för mig! Stort tack till JSDK med Pia i spetsen! Nästa gång vi är på hemmaplan är 28 april i Huskvarna FP non-stop med Elisas. Välkomna då!
Delar av Highlights!

En sväng på Rosella har vi också hunnit med! Som vanligt lika trevligt ombord! Humle var kryssningsvärd. Denna gång låg båten redan i hamn när vi kom upp så vi hade gott om tid på oss att lasta ombord och soundchecka innan folket kom ombord. Det var rikitg sjögång även denna gången när vi kryssade. Oj oj, det gungade rejält där ett tag. Det var även en hel del barn ombord så vi var bara tvugna att spela lite barnlåtar så det var bara att leta nånstans där i bakhuvudet. Vi bjöd på Imse vimse spindel och Pippi Långstrump. Detta både till barnens och de vuxnas jubel. Kul! Vi tackar Rosella för denna gången. Vi ses igen i juni!
Förra helgen var vi i Gävle och spelade på Parkenmaran nonstop med Nova. Vi rullade upp till Nyköping redan på fredagkvällen för att plocka upp Mathias och Mårten och dra vidare på lördagsmorgonen. Vi parkerade utanför MAX där vi även åt kvällsmat. Känns som att vi är på MAX ganska ofta men det blir ofta så när vi ska uppåt landet. Så bli inte förvånade om ni ser bussen där ofta. Det är faktiskt inte bara för att vi gillar hamburgare. :)
Vilken trevlig mara det blev. Vi delade som sagt scen med Nova och på den andra scenen stod Blender och våra stallkompisar Dreams. Alltid roligt att va med på såna här saker och träffa andra band även om man inte hinner prata så mycket. Över 1000 pers var och dansade denna kväll. Det blev en jätterolikg kväll med en underbar publik som man lätt fick kontakt med.
Det kanske låter konstigt att jag påpekar det, att man fick kontakt med publiken men i bland så vill liksom de som dansar inte ens titta upp på oss som spelar. Då är det en stor utmaning att försöka få ögonkontakt. Men när man väl får det är det underbart! Denna kvällen var det inga som helst problem! Applåder delades också ut! Ni anar inte hur mycket det betyder för oss! Man står där på scenen i 3,5 tim och levererar 110% hela tiden. En applåd får en att glömma bort att man egentligen är ganska trött och sliten och fötterna värker och så ger man lite till! Tack till Leif Wibron som ordnar dessa danser! Kör på! Det behövs fler som du! Tack till publiken och sist men inte minst tack till Nova för ett kul samarbete!

Nu tar vi ledigt en helg och påskhelgen finns vi i Strömstad på Laholmen! Välkomna dit!

Puss puss