Bad Gastein

Studieresor är alltid roligt att få åka på! Den här gången var det en julbordsresa till Bad Gastein utanför Salzburg.

Vi flög från Stockholm och jag åkte upp redan dagen innan för att hinna med flyget som gick tidigt på torsdagsmorgonen. På Arlanda mötte jag upp de andra "Resianerna" som skulle med på studieresan. Vi checkade in och gick och tog lite gott att dricka innan vi klev på planet. :) Helt OK sätt att börja arbetsdagen på. :)
Väl framme i Salzburg mötte STS Alpresor upp oss därefter väntade ca 1.30 tim transfer till Bad Gastein. Vi åkte genom ett underbart vacker landskap. Ju närmare Bad Gastein vi kom desto mer snö var det på marken.

Vi skulle bo på det anrika Salzburger Hof. Vilket hotell!!!! Så mysigt!!! Vi fick jättefina rum med underbar utsikt ut över hela Bad Gastein med alperna i bakgrunden. Vacker vy att vakna upp till!

Efter att vi installerat oss på våra rum var det dags att möta upp lite mer folk som hade flugit från Göteborg för att vara med på resan.
Till lunch serverades vi wienerschnitzel. Hihi, klassisk mat i Österrike. Gott var det i alla fall!
Efter lunch mötte hotellchefen Olof upp oss för en hotellvisning. Både påSalzburger Hof och på de närliggande hotellen. Kan ju säga att jag blev riktigt sugen på att åka hit igen!

Tillbaka på rummet för en liten drink innan det var dags för drink igen i baren före julbordet. O vilket gott julbord som väntade! Det var den svenske kocken Fredik Eriksson som hade komponerat detta fantastiskt goda julbord. Här fanns allt man vill ha på ett svenskt julbord!Kvällen aslutades på Silver Bullet Bar innan vi kröp ner i våra sköna sängar.

Dag 2 var det bara att gå upp och äta frukost innan det var dags att åka hem. Men innan hemfärd hann vi med ett lítet inköp av lite god dricka i butiken. Hihi

Jag hade en underbar resa men den var alldeles för kort! Träffade jättehärliga människor. Speciellt kul var det att lära känna Ann-Sofie som jag delade rum med. En jättego och rolig tjej!

Här kommer lite bilder så får ni se hur härligt jag hade det!

Avundsjuk?


Vårt underbara hotell!


Lite fjäsk på rummet gillas starkt!


Utsikten från vårt rum!

Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej på bloggen)


Blogg/hemsida:


Skriv din kommentar:

Kom ihåg mig?
Tack för din kommentar!