Strömstad Laholmen

Hej hopp i alla snö!

Fy, vad jag e trött på snön nu! Nu får det räcka!!!!

I fredags rullade vi bussen mot Strömstad. Eftersom de hade varnat en hel vecka om snöovädret som skulle dra in över västsverige denna helgen så åkte vi i god tid.
Denna helgen hade vi dessutom vick på trummor. En gammal spelkamrat till mig sen Sunlights-tiden. Mattias Sandberg.
I Göteborg började det snöa rejält. Men resan uppåt Strömstad gick ändå bra. När vi svängt in på vägen mot Strömstad kom vi bara ca 2 km innan det var stopp. Det var tydligen en lastbil som låg i diket. Som tur var lyckades vi vända på en liten infartsväg. Det roliga var att personbilarna framför inte hade kommit på det så där drar vi förbi med en stor buss och lyckas vända medans personbilarna står kvar. Hmm... Så det blev till att ta den norra infarten och strax efter halv fem var vi framme på Laholmen.
Uppackning och soundcheck som vanligt innan vi åt lite god mat och sen dags att svida om inför kvällens gig. Fredagkvällen gick kalas och Mattias skötte trummorna galant!

Två dagar på samma ställe innebär ju att man slipper packa ner på fredagkvällen. GÖTT!!! Bara att gå o lägga sig.
Lördagen spenderade vi mest på vårt rum med undantag från att vi gick till matsalen och åt. Det var ganska skönt att sitta inne denna dag då det var full snöstorm ute! Vi hörde att många av våra band-kollegor tvingades ställa in pga vädret så vi var ganska nöjda över att vi redan var på plats.
Även lördagkvällen blev en höjdare! Fullt med folk och vi hade nöjet att ha en dansklubb från Norge på besök. Så ni förstår säkert att det var full fart på dansgolvet hela kvällen. Det var en underbar kväll med en underbar publik som applåderade och visslade mellan låtarna. Oj, det är man verkligen inte bortskämd med för folk har ju alltid fullt upp med att byta danspartner.
Efter spelningen blev det en hel del snack med publiken som tackade för en bra kväll. Det är så härligt att få denna responsen från publiken. Kul att det vi gör uppskattas och tas emot på ett så fint sätt. Med all denna positivitet var det lite lättare att packa bussen den natten. Även om det tog emot att ge sig ut i kylan.
Vi stannade kvar ytterligare en natt och åt en god hotellfrukost innan vi åkte hem på söndagsmorgonen.
Då var det strålande sol och jättefint väder. Längs med vägen såg vi bilar och lastbilar som hade kört i diket föregående dygn. Vilken tur att vi inte var ute och for då.

Nu är vi spellediga i helgen och nästa helg åker vi till huvudstaden och spelar på "Dans in" som är ett nytt s tälle för oss.

Kramiz
ThereseMycket snö var det...

Jag och en man som gillade vår musik.


Blir det bra såhär?


Trött sångerska på turné.


Såhär såg det ut på vägen hem.
Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej på bloggen)


Blogg/hemsida:


Skriv din kommentar:

Kom ihåg mig?
Tack för din kommentar!