Kristienehamn FP

Hej hopp!

Snart är det jul! I morgon smäller det! Då är det självaste dopparedagen. (Varför heter det så? Jag som inte ens doppar i grytan) Ska bli riktigt mysigt att fira jul. Träffa hela tjocka släkten o så ska det ätas en massa julmat.
Jag har redan hunnit med 4 julbord i december. Alla med olika kvalité. Men det allra första är alltid det godaste. och sen givetvis det som ska intas i morgon. Det hemmalagade!

Julbord fick vi även i Kristinehamn i lördags. Vi spelade i Folkets Hus där det var julbord med dans.
När vi kom dit fick vi börja med att skotta oss in så att vi kunde lasta in vår utrustning. shit, vad snö det var! När vi fått in allt i lokalen satte vi oss ner och tog en kopp kaffe och pratade med Micke och Mackan Redman som kommit för att hälsa på. Vi befann oss ju nämligen i deras hemstad. Alltid lika roligt att träffa dem. De hade även med sig en julklapp till oss. En fin korg med en massa italiensk choklad. TACK så jättemycket! Ni är alldeles för söta!
Kvällen bjöd på mycket skoj och bus på scen och full fart på dansgolvet.
Efter avslutat gig blev det lite snack med några i publiken innan vi satte igång att plocka ner. Suck, alltid lika tungt. När bussen var lastad sa vi tack och hej och kramade om Redman-pöjkarna och önskade dem god jul. Jag frågade dem i fall de kommer dyka upp och överraska oss även detta år på nyår men det skulle de inte göra, sa de i alla fall. Förra nyår blev jag ju så överraskad när de dök upp i Tidaholm på vår nyårsspelning.

http://wolfmicke.blogg.se/ kan man läsa Mickes fina blogg. Han skriver så otroligt fint så jag får tårar i ögonen. Denna killen har ett så fint hjärta och är så snäll. Kram på dig micke!

Nu ska vi som sagt fira lite jul med redan på juldagen sätter vi igång spelandet igen. Då spelar vi i Strömsnäsbruk på Folkets Hus.

För er som ännu inte kommit på vad ni ska göra på nyår. Åk till Åland. Där firar vi in det nya året. Gör oss sällskap!
www.hotellarkipelag.com

Lite bilder från kvällen. (tack Micke för lånet)


Mårten och jag med den fina julklappen vi fick av Bröderna Brothers.


Soundcheck pågår.


Lite bus blir det alltid på scen. Mössan blev kvar på scenen. Micke glömde den när vi soundchecka.


Micke Redman och jag!Postat av ramona

GOD JUL vännen!! och välkomna till ön på nyår... hoppas det blir lite varmare tills dess... idag har vi -20 grader... biter fint i kinderna!!

kramar

Datum: 2010-12-24 | Tid: 12:33:13
Blogg: http://nordbergromlin.blogspot.com
Postat av Mikael Redman

Hej Therese!Vilka vackra ord du skriver om mig sitter här och känner rysningar i hela kroppen och det kom en tår i ögonvrån. Du är en gudomlig tjej med ett stort varmt och fint hjärta. Ingen är som du önskar dig en god fortsättning o ett Gott Nytt år... Kramar från Mikael.

Datum: 2010-12-27 | Tid: 13:11:36
Blogg: http://wolfmicke.blogg.se/Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej på bloggen)


Blogg/hemsida:


Skriv din kommentar:

Kom ihåg mig?
Tack för din kommentar!