Strömstad Laholmen

Hej hopp i alla snö!

Fy, vad jag e trött på snön nu! Nu får det räcka!!!!

I fredags rullade vi bussen mot Strömstad. Eftersom de hade varnat en hel vecka om snöovädret som skulle dra in över västsverige denna helgen så åkte vi i god tid.
Denna helgen hade vi dessutom vick på trummor. En gammal spelkamrat till mig sen Sunlights-tiden. Mattias Sandberg.
I Göteborg började det snöa rejält. Men resan uppåt Strömstad gick ändå bra. När vi svängt in på vägen mot Strömstad kom vi bara ca 2 km innan det var stopp. Det var tydligen en lastbil som låg i diket. Som tur var lyckades vi vända på en liten infartsväg. Det roliga var att personbilarna framför inte hade kommit på det så där drar vi förbi med en stor buss och lyckas vända medans personbilarna står kvar. Hmm... Så det blev till att ta den norra infarten och strax efter halv fem var vi framme på Laholmen.
Uppackning och soundcheck som vanligt innan vi åt lite god mat och sen dags att svida om inför kvällens gig. Fredagkvällen gick kalas och Mattias skötte trummorna galant!

Två dagar på samma ställe innebär ju att man slipper packa ner på fredagkvällen. GÖTT!!! Bara att gå o lägga sig.
Lördagen spenderade vi mest på vårt rum med undantag från att vi gick till matsalen och åt. Det var ganska skönt att sitta inne denna dag då det var full snöstorm ute! Vi hörde att många av våra band-kollegor tvingades ställa in pga vädret så vi var ganska nöjda över att vi redan var på plats.
Även lördagkvällen blev en höjdare! Fullt med folk och vi hade nöjet att ha en dansklubb från Norge på besök. Så ni förstår säkert att det var full fart på dansgolvet hela kvällen. Det var en underbar kväll med en underbar publik som applåderade och visslade mellan låtarna. Oj, det är man verkligen inte bortskämd med för folk har ju alltid fullt upp med att byta danspartner.
Efter spelningen blev det en hel del snack med publiken som tackade för en bra kväll. Det är så härligt att få denna responsen från publiken. Kul att det vi gör uppskattas och tas emot på ett så fint sätt. Med all denna positivitet var det lite lättare att packa bussen den natten. Även om det tog emot att ge sig ut i kylan.
Vi stannade kvar ytterligare en natt och åt en god hotellfrukost innan vi åkte hem på söndagsmorgonen.
Då var det strålande sol och jättefint väder. Längs med vägen såg vi bilar och lastbilar som hade kört i diket föregående dygn. Vilken tur att vi inte var ute och for då.

Nu är vi spellediga i helgen och nästa helg åker vi till huvudstaden och spelar på "Dans in" som är ett nytt s tälle för oss.

Kramiz
ThereseMycket snö var det...

Jag och en man som gillade vår musik.


Blir det bra såhär?


Trött sångerska på turné.


Såhär såg det ut på vägen hem.

Kjelles Dansotek

Vi gick in på en 5:e plats på topplistan Kjelles Dansotek med låten Hillbilly Blues.
Jättekul att låten gillas därute bland danspubliken!

Nu utmanar vi igen med en annan låt. Hålla dig hårt i min famn.
Denna gång har vi nr 9.

Så gå in på www.kjellesdansotek.se  RÖSTA!!!!!!

Där kan man även lyssna på låtarna.
De finns också att lyssna på på vår hemsida.
http://www.excess.se/filearea_8.html

Nu laddar jag för en helg i Strömstad med gig på Laholmens hotell. Synd att det inte är sommar så att man kan njuta av den underbara utsikten på altanen. Men men, det får bli en annan gång det!

kram kram
Therese

Loftahammar gig

Hej!

Nu var det två veckor sedan vi spelade i Loftahammar.
Ett mycket trevligt ställe där Excess har spelat flera gånger förut men för mig var det vara andra gången.
Trevliga arrangörer som bjöd på god mat före spelning. Sånt gillar vi! Sen blev vi även uppassade med fika i pausen. :) Att mat kan ha sån inverkan på oss musiker.

Hur som helst blev det en supertrevlig kväll. Danspubliken ville knappt gå av dansgolvet när kvällen var slut. Hihi


En bild från kvällen.


Kramiz
Therese

Veckans sista arbetsdag. Fredag! Jippi!

Jaha, då var det fredag igen! Veckorna bara rullar på!
I dag har vi börjat planera semestrar på jobbet. Oj oj, vet inte hur detta kommer sluta. Det blir ett evigt pusslande för att vi inte ska bli ensamma på byrån. Eventuellt kanske vi behöver en sommarvikarie men det är inte så lätt att hitta någon som dessutom ska kunna jobba självständigt helst på en gång. Vi får se.
Vet ändå inte vad jag ska göra på semestern än. Längtar så grymt mycket efter sol och värme nu! Denna snön börjar bli lite tråkig nu. Ja ja.

I morgon åker vi och spelar igen. Denna gång bär det av till Loftahammar. Vi spelade även där förra året och det var en jättekul kväll. Hoppas på repris i år!

Ha det så gott alla!

kram kram
Therese


Snö, snö snö...

Nej, nu vill jag inte ha mer vinter! Fy, vad tråkigt det e!
Är det nån mer än jag som längtar till sommaren?

I helgen var jag uppe i Norrköping där min syster bor. Hon hade en liten inflyttningsfest.
Jag åkte upp redan på morgonen för jag hade siktet på SHOPPING! Becka har hela tiden pratat om en butik som heter New Yorker som har snygga och billiga kläder. Och det hade dom! Fyndade massor av fina kläder! Hittade bl a en skinnjacka och en ny känning att ha på scen. :)

Förra helgen spelade vi i Ronneby på Ronneby Brunn. Tyvärr var det ingen trängsel på dansgolvet direkt men det var nog ganska väntat då det var sista helg innan lön.
Hur som helst fick vi va med om ett frieri eller rättare sagt, JAG fick fria åt en kille som inte vågade fråga sin tjej. Ha ha, stackars killen. Han var såååå nervös. Som tur var så svarade tjejen JA. Pinsamt det hade blivit annars.Vi sov kvar på hotellet och njöt av den goda hotellfrukosten innan vi åkte vidare till Nässjö där vi skulle spela på eftermiddan/kvällen för Nässjö Sportdansklubb.
Det blev en fantastiskt rolig kväll! Mycket dansant folk som gav tummen upp. Det gillar vi! Ska bli skitkul o spela för NSDK annandag påsk då vi kommer tillbaka.Kram
Therese