Skövde Billingehus

Hej!

Just nu är klockan alldeles för tidig om man inte ska gå till jobbet men av nån märklig anledning kan jag inte sova. Ja ja, i kväll ska vi spela i Olofström och i morgon Ödeshög. Ser fram emot två riktigt trevliga och roliga spelningar. Ödeshög har blivit en favorit hos mig. Alltid så härligt folk som kommer dit och dansar och de dansar från första till sista dans. Fullt dansgolv hela kvällen. För mig är det tredje gången vi spelar där.

Förra helgen gjorde vi också en trevlig spelning på Billingehus i Skövde. Det var väl ca 10 år sedan jag var där sist men det var bara att konstatera att det såg precis likadant ut fortfarande. Hmm.... Man kände ju i alla fall igen sig.
Dansgolvet såg från början ut att bli ganska tomt men efter några danser blev det så gott som fullt på dansgolvet och det blev en väldigt kul och mysig kväll.
Får rikta ett stort tack till supportrarna på vänsterflajern. Det är alltid lika roligt när man kan "omvända" några hårdrocks-älskare att bli riktigt "dansbanders". Hihi...
Extra kul att även Karin kom dit och dansade och ett stort tack för bilderna!

Nu ska jag äta lite frukost och packa väskan inför helgens turné.Ska se vilka klänningar som ska få följa med denna helg. Som vanligt packas det väl ner allt för mycket saker.

Kramiz Therese