Från kust till kust. Nävekvarn och Stenungsund med förkylning.

Hej!

Vilket underbart väder det är ute! Är inte den svenska sommaren härlig?

I fredags spelade vi i Nävekvarn. En väldigt mysig folkets park utanför Nyköping. Parken låg precis nere vid havet vid Bråviken. Här hade jag gärna stannat lite längre än de timmar vi var där.
Vi spelade upp till dans och Spotnicks gjorde ett uppträdande på stora scenen. Det blev en jättehärlig kväll med många bekanta ansikten. Tyvärr hade även myggen hittat dit. Känns som att de alltid är på mig. Suck...
Kände i början på kvällen att jag började få lite ont i halsen och att förkylningen kom smygande. Inte roligt att bli förkyld mitt i sommarn.
När vi spelat klart bjöds det på grillad korv. Mums! Det smakade verkligen gott! Nedpackningen gick bra och efter ca en timme kunde vi rulla ut ur parken . Då var det ljust ute.






Alltid glada Carina! Kul o ses igen!


Spotnicks.


Jag och Mårtens kompis Anders.



Vi åkte ner till Norrköping och sov där. Vaknade framåt morgonen av att det var väääldigt varmt i bussen. ( och min näsa rann)  Vi som trodde vi hade parkerat i skuggan. Men så fel vi hade.
Ja ja, efter lite frukost på shell åkte Hasse och Andreas in till Musikbörsen och handlade lite prylar. Sedan rullade vi vidare mot västkusten och Stenungsbaden.
Jag passade på att fortsätta sova i min sköna säng. Senare blev det ett matstopp. Fy, maten på vägkrogarna är inte god! Tog en pannbiff med potatis och sås. Ingen höjdare tyvärr.
Framme på Stenungsbaden var det bara att sätta igång att packa upp. Sen blev det mat och en välförtjänt dusch för alla. 
Till en början var det ganska glest med folk på dansgolvet. De flesta satt fortfarande och åt. Men efter ungefär halva kvällen var det som att trycka på en knapp och helt plötsligt var dansgolvet "knökafullt". Hihi... Kul!
Det blev ett jäkla drag! Mycket önskningar på musik. Vissa tror dock att vi är en jukebox och inte ett dansband. hehe... Ja ja, vissa av önskemålen låg på vår vanliga repa som tur var. Hade vi börjat spela allt folk önskade hade vi nog fortfarande hållt på.
Hur som helst så blev det återigen en kul kväll på Stenungsbaden. Jag kunde även konstatera att jag har en röst som inte sviker mig trots förkylning. Var inte direkt orolig för jag har varit sämre och sjungit ändå och det går nästan alltid bra. Konstigt det där. I bland kan man knappt prata men det går att sjunga. Det är väl inte det ultmata men vad har man för val? Ställa in? NEJ, det gör man inte!








Publiken ville gärna vara med på bild!

När vi packat ner sov vi faktiskt några timmar i bussen innan vi rullade hemåt.

Förkylningen har bara blivit värre och värre och i dag sitter jag på jobbet och nyser och snorar för fullt. Hoppas att jag slipper nysa på någon kund. Hihih.. Det är ju semestertider nu så det är inte direkt läge att vara hemma och vara sjuk  även om det kanske hade varit bättre.

Ha det gott alla!

Kram
Therese