Thailand och Vietnam.

Tänkte bara skriva ett litet inlägg innan jag åker iväg till Thailand. Ska faktiskt hinna med några dagar till Vietnam också. Det kommer bli en intensiv resa med ett nytt ställe varje dag.
Ska bli väldigt spännande.

Tillbaka igen i Sverige sent på kvällen 1 juni.

Ha det så bra alla här hemma för det kommer jag att ha!

kram kram
Therese


Härligt med vänner och helg!

Hej hej!

Då var det äntligen helg! Skönt att vara helt ledig o kunna sova ut på morgonen. Det behövs.

I onsdags var jag och min kompis Lotta ute på Piren o åt lite gott. Härligt med lite tjejsnack ibland. Det behövs hihi.. Efter maten unnade vi oss en liten "Irisch Coffé". Vi skulle egentligen köpt glass men när vi väl kom dit hade de stängt. Ja ja, så kan det bli i bland. Kanske lika bra. Hihi..


Åt en god räksallad. Mums var det!


Min goa kompis Lotta!

I dag ska jag färsöka göra en storstädning hemma. Det behövs verkligen. Suck.. Inte det roligaste man kan göra en helg kanske men ett nödvändigt ont.

I kväll blir det "välkommen-hem-kalas" för min kusin som har varit ett och ett halvt år i USA som aupair. Ska bli jättekul se henne igen.

Ha en fin helg allihopa!


Kram kram
Therese


Det börjar närma sig....

...... THAILAND!

Fick min biljett i dag tillsammans med taxfree-katalogen. Får se om det blir någon beställning. De nära o kära kanske vill ha något?

Har nog inhadlat allt jag behöver ha inför resan. Var inte riktigt nöjd med min bikini jag köpte i förra veckan så nu har jag bytt till en annan. Den känns lite bättre. Den enda jag behöver köpa nu är en solskyddsfaktor.

I kväll ska jag och en kompis gå ut o käka lite lätt o ta ett gals vin. Ska bli trevligt.  Vi ska gå till "piren" i Jönköping. För er som inte vet vad det är så är det en vår hamnpir som har ett antal mysiga restauranger. Där samlas folket fina sommarkvällar.

Kram kram
Therese

Längesen sist...Hej hej!

Nu var det några dagars sedan jag bloggade. Ja ja, så blir det i bland när man varken har lust eller tid.

Sist jag skrev skulle jag ju upp o hälsa på min gudson utanför Bollnäs men det blev tyvärr ingen resa. De fick maginfluensa. Och det vill man ju inte bli smittad av.

Så det fick bli en sväng till Nyköping i stället. Så nu har jag både ätit lunch i Trosa och kollat in Vingåkers Factory Outlet. Där shoppade jag ett par Vagabondskor. Jättefina och billiga.

Den här veckan har det mest varit jobb men i tisdags passade jag på att färga mina ögonbryn. Hihi.. Sen blev det lite shopping på stan. Köpte en ny bikini plus lite andra kläder inför Thailandsresan. Alla mina kläder e ju för stora så det känns som att jag  behöver köpa en helt ny garderob. *Ler*  Egentligen ett kul problem men dyrt!!!


Min nya bikini!

I dag har jag lunchat med en vännina. Alltid trevligt och få lunchbesök o gå ut o äta i stället för att alltid äta på jobbet.
Vi pratade om att ev ta en kryssning framöver. Alltid trevligt o komma iväg lite o unna sig lite god mat och dryck. Vi brukar åka en gång om året så nu e det dags.I kväll ska jag på Mary Kay-party. Hudvård och skönhetsprodukter som tydligen e ganska dyrt. Får se om jag bli övertygad att köpa något. HihiKram kram