Oktobermaran i Gävle.

Nu sitter jag i bussen på väg hem från Gävle.
Vi har spelat på "Oktobermaran", 4 band på 2 scener. Vi spelade med Framed och inne i andra lokalen spelade Expanders och Zlips.
 
Det var verkligen en kanonkväll! Och det är väl inte så konstigt eftersom det var fullt! 1200 personer så de fick till och med neka folk o komma in. Kul för arrangören men mindre kul för de som fick stå ute och frysa. Bara att konstatera att det är förköp som gäller.
 
Publiken var på topp och vi var på topp. En perfekt kombination med andra ord. Under de sista 30 minutrarna är det ju meningen att banden ska varva och spela varsin låt. Tyvärr fick kvällen ett lite konstigt slut då lokalen var tvungen att utrymmas eftersom brandlarmet gick. Snopet avslut på kvällen med andra ord.
 
Efter att vi hade packat ner och roddat in i bussen blev det lite eftersnack inne i Frameds buss innan vi fick lite nattamat inne i parken.
Tack o god natt och sen var det bara att krypa ner i bussängen och sussa gott.
 
Tack Leif och Else-Marie för allt! Ni är otroliga! Kram på er!
Tack även till Framed,Zlips och Expanders. Alltid trevligt att träffa trevliga kollegor.
 
Nu väntar ytterligare en arbetsvecka och på fredag och lördag spelar vi i Södertälje och Jönköping. Tyvärr inga offentliga danser utan företagsjobb för er som undrar.
 
Puss
En tidig avresa från Jönköping. Fint med soluppgång längs E4an. 
Vi fick väldigt god mat före spelningen!
 
Foto:Kent Jonsson/Får Jag Lov.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej på bloggen)


Blogg/hemsida:


Skriv din kommentar:

Kom ihåg mig?
Tack för din kommentar!