Roliga spelningar under mars

Vi har avverkat några roliga spelningar den senaste tiden.
I början av mars var vi i Linköping och spelade. Det kunde ha kommit mer folk men de som var där var så otroligt nöjda och glada. Kommentarerna i gästboken på hemsidan och kommentarerna på facebook bara haglade in! Beröm kan man inte få för mycket av! Man blir så glad och tacksam!
 
Vi har även precis klivit av Birka-båten efter tre fina kryss. Den första delade vi med Znits. Trevligt att träffa andra kollegor också, det händer inte så ofta. :)
Att spela på båt är alltid väldigt trevligt även om det är slitsamt för både kropp och röst. Det gäller att ta hand om sig och sova mycket och inte dricka alkohol.  Eftersom man både spelar på dagen och på kvällen så gäller det att ta tillvara på den sömn man kan få.
Jag passade även på att testa personalens bubbelpool och bastu efter en sväng på gymmet. Det var sååå skönt! Total avslappning. Höll på o somna i poolen. :)
 
 
 
 
Annandagpåsk spelade vi utanför Gislaved i en ort som heter Hestra. Det var sportdansklubben som hade avslutningsdans. Det blev en mycket trevlig kväll tillsammans med dansarna!
 
 
 
Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej på bloggen)


Blogg/hemsida:


Skriv din kommentar:

Kom ihåg mig?
Tack för din kommentar!