Stenungsbaden och Rosella

Hej hopp!

Då har det varit lite dålig uppdatering i bloggen igen. Men här kommer ett nytt inlägg i alla fall.

Vi har haft det lite lugnt på spelplans-fronten under maj månad så då har vi passat på att spetsa till repertoaren lite. Vi tillbringade en hel helg i replokalen och avverkade en hel del låtar. Känns extra kul att få lite nya låtar att spela så här lagom till sommaren och alla roliga spelningar som är på gång.
En viktig sak när vi träffas och repar är ju det här med att grilla. Ett måste!  hihi
Senare på kvällen såg det ut såhär vid min plats. hihi

Stenungsbaden var det dags för i början av juni. Alltid full fart där och denna gång var det extremt mycket folk som var på partyhumör. Försökte förklara både en och två gånger för publiken att det är inte ok att ställa sin drinkar på scenen men det verkade inte gå in. Så när det sedan var dags att rodda ihop så fick vi börja med våttorka alla kablar från all sprit som folk vält ut på scen. Mindre mysigt.

En tur på den trevliga båten Rosella har vi också hunnit med. Alltid lika kul att komma ombord. Den här kryssen var det fullt av danssugna par! Riktigt härlig stämning med fullt dansgolv. Gillas starkt av oss!
På väg hem från Rosella-kryssen passade vi på att stanna till hos "Ljud-gunnar" för lite fix med PA. Så nu är vi laddade och klara inför sommaren!


Bästa "Ljud-Gunnar"!Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej på bloggen)


Blogg/hemsida:


Skriv din kommentar:

Kom ihåg mig?
Tack för din kommentar!