Norrköping och Nöjesvågen.

Företagsgig i Norrköping stod på schemat denna dag.  Det var Vuxenskolan som hade årsstämma och lördagskvällen var det mat och dans!
När vi kom dit fick vi ett bra bemötande av personalen som efter en stund kom med värsta fikavagnen till oss! En del vet verkligen vad som behövs för att man ska känna sig välkommen och med det göra ett bra jobb.
När vi riggat upp våra grejer blev vi bjudna på mat!  Vi blev visade till ett bord de dukat upp åt oss! Vilken god mat! Kanon!
Kvällen blev också riktigt bra! Många som dansade och roade sig hela kvällen lång. Roligt.
När vi packat in oss i bussen rullade vi uppåt och stannade på Nyköpingsbro för några timmars sömn.
Dagen därpå gick vi upp och åt en stadig frukost på Shell. Ja, jag vet. Maten på turné är inte alltid den bästa. Men även Shell som också är 7 Eleven hade lite goda mackor att erbjuda. När vi satt i oss denna fina och "nyttiga" mat rullade vi vidare upp mot Stockholm och Värtahamnen där vi skulle kliva ombord på Silja Symphony till Helsingfors.


Mårten blev såhär glad över fikat vi fick!


Det var nämligen dags för "Nöjesvågen 2011". Detta är en branschmässa där dansband, artister, coverband, bokare och arrangörer mfl samlas för att knyta lite nya kontakter.
Vi lastade ombord och installerade oss i våra hytter, hejade på lite kollegor och sen var dags för invigningen. 
Efter invigningen hade vi soundcheck och eftersom vi var först ut på vår scen kunde vi låta våra saker vara kvar tills det var dags för oss att såpela vårt set. Skönt!
Vi bytte om o sedan var det dags. Vi gick ut som band nummer två efter Jive som bjöd på mycket bra mogenmusik. Vårt gig gick kanon och vi hann knappt kliva av scenen förrän arrangörerna var framme och ville boka oss. Riktigt, riktigt skoj!!! Jag blir så lycklig och glad! Så underbart att känna att det man gör är bra och går hem hos folk. 
Efter spelningen passade vi på att käka lite innan vi gick och lyssnade på våra kollegor. Det blev en mycket trevlig kväll med dans och mycket prat med folk. 
Dagen därpå var det dags för mässa. Vi fanns på plats i vår bokares, Susanne Zell Nöjesproduktions monter. Blev en trevlig förmiddag där vi träffade mycket folk och knöt lite nya kontakter. Vi träffade bl a arrangören från Brunna dansklubb dit vi ska nu i november och spela. Trevlilgt! På plats var även arrangörerna för Skara FP. Så goa människor!


Jag tillsammans med de trevliga arrangörerna för Skara FP!

Kväll nr 2 var ju vår "lediga" kväll så vi började med att äta en underbart god buffé! Vi satt i lugn och ro och verkligen njöt av maten med god dryck till.
För min del bjöd denna kväll på en hel del dans! Mycket roligt!


Lasse Kronér medverkade på "After Helsinki" Skitbra som alltid!

Efter frukosten på tisdagmorgonen var det dags för alla banden att lasta av båten. Det var en herrans massa turnébussar som stod på däck och lastade. Vi sa kram och hejdå till alla innan vi rullade hemåt, nöjda och glada efter en mycket givande Nöjesvåg.