Strömstad Laholmen

Lagom brun och fin efter semestern var det dags för att ge sig ut o spela igen. Strömstad och fina hotell Laholmen stod på schemat.
Till Strömstad vill man helst åka på somamren då det är varmt o skönt. Första helgen i oktober hade verkligen hösten kommit på allvar.
Fördelen med att spela på Laholmen är att man spelar två dagar på samma ställe vilket innebär att man slipper packa ner efter fredagens gig. Bara att gå till rummet och krypa ner i sängen och sova. Jag lyckades somna före de andra som hade roligt åt mig i stället. Syftar på bilden nedan.
Lördagen tillbringade vi åt att ta en väldigt kort tur på stan, tillbaka till hotellet och repa lite, äta, vila och äta igen. Alltid suveränt god mat på hotellet.
När vi spelat klart på lördagskvällen och tackat och pratat med publiken gick strömmen!!! Helst svart på hela hotellet! Faktiskt lite kusligt. Men vi gjorde det lite mysigt och tände upp lite ljus i restaurangen och satt kvar en stund och pratade med personalen. Efter ca en timma kom strömmen tillbaka och vi kunde påbörja nedpackningen av alla våra prylar.
Det blev i alla fall två trevliga kvällar och ett stort tack till de som var där och dansade till oss och även ett stort tack till den goa personalen.





Ja, vadå? Jag var ju trött...