På turné kors och tvärs.

I början av augusti var det dags att spela i Stockholm och på Skansen.
Sommaren hade kommit på alvar denna helg. Det var riktigt varmt då vi roddade upp.
Så det var gott att svalka sig med en mjukglass efteråt.
Kvällen blev het och magisk. En perfekt kväll med massor av folk och alla var på toppenhumör.
Efter avslutat gig passade jag på att ta mig en dusch innan jag kröp ner i sängen i bussen.
 
 
Lördagen skulle vi nämligen ner till Fegen som ligger strax innan Ullared. Ullared vet väl alla vart det ligger?
Wizex hade blivit sjuka så vi hoppade in istället för dem. Det var Krister i "Stefan & Krister" som ordnade musikfest i Fegen. På plats efter årets varmaste bussresa så välkomnades vi av Krister och en trappa upp till andra våningen där vi skulle spela. Upps. Men vips så kom det 4 starka karlar och hjälpte oss att bära. Skönt. Vi hade aldrig klarat det själva.  
Vi spelade inne i bygdegården och utanför i ett tält var det musikuppträdanden. Vi växlade hela kvällen så inget skulle krocka.  Helt otroligt att det kom så mycket folk. Mitt ute i ingenstans kommer ca 700 pers! Så roligt! Extra roligt att det var så mycket dansant folk också. Om fredagen var varm så var denna kväll ännu varmare. Svetten bara rann!!! Till slut var det ingen idé att försöka torka sig i pannan! Bara rock n roll och låta svettdropparna flöda. :)
Efter att vi avslutat kvällen så blev det en del snack och fotografering vid scenkanten. Sen packade vi ner och hade lite "eftersnack" med de andra musikerna och arrangörerna. Mycket trevligt. Vi hade en kanonkväll i Fegen! Det var med ett leende alla somnade den kvällen.
 

 
 
 
Söndagmorgonen började vi dagen men ett morgon/förmiddagsdopp i sjön Fegen. Jäkligt kallt innan vi doppat oss men sen var det riktigt skönt. Man blir så skönt avkyld.
 
Alingsåsparken var målet denna söndagkväll. Andra gången för oss i år.
Även denna kväll blev en kanonkväll. Jättevarmt men vad gör väl det när man får så mycket feedback från publiken. En rikgtigt skojig och underbar kväll! Efter X antal extranummer var det dags att kliva av scenen och efter lite snack med publiken var det dags att plocka ihop våra grejer och dra vidare hemåt i natten.
 
En minnesvärd helg på många sätt.
 
 
Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej på bloggen)


Blogg/hemsida:


Skriv din kommentar:

Kom ihåg mig?
Tack för din kommentar!