GOTT NYTT ÅR i Tidaholm!

Så var det dags för nyårsafton. Skönt att spela tycker jag och slippa tänka på vad man ska hitta på och göra en sån dag.
Vi spelade på ett ställe i Tidaholm som heter 4:an huset.Tyvärr var det en ganska liten scen så vi fick skippa backdrop och ljus bl a. Men efter mycket om och men fick vi till slut allt på plats. Efter uppackning bytte vi om för att äta en trerätters middag. På väg upp till matsalen får jag kvällens största överraskning. Där står bröderna Redman! Micke och Mackan. Jag blev så chockad att se dem där! Men så glad jag blev! De hade åkt ända från Kristinehamn för att tillbringa nyåret med oss. Så kul! Puss och kram på er!
Tillsammans åt vi en riktigt god nyårssupé.
Mer om kvällen kan ni läsa på Mickes blogg. http://wolfmicke.blogg.se Han filmade även en hel del och flera av klippen ligger ute på Youtube.
Det blev som ni säkert förstår en mycket trevlig kväll med trevligt folk som dansade hela natten lång.






Vi spelade "Främling". Tillägnad Micke.


Bröderna Redman eller "Bröderna Brothers" som Mårten kallar dem. Fr v Markus och Micke.


#1 - - Mikael Redman:

Hej Therese!



Tack för din fina kommentar det värmde gott och tack för ett fint nyårsfirande tillsammans med er i Excess allt var toppen. Så kul att överraska er utan att ni visste något. Minen på er alla är oslagbar... Årets mest tappade hakor hihi sköt om dig kram, kram från Mikael.